CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme
Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme

Els pèsols del Maresme. Temporalitat febrer-març-abril

Els pèsols del Maresme es caracteritzen per un color verd brillant, amb un sabor fi i alhora d'una gran dolçor. Coneguts com la perla verda del Maresme o el caviar verd, són els protagonistes durant l'hivern i la primavera a la nostra taula.

El pèsol és un dels conreus amb més tradició a la comarca del Maresme. Tot i que actualment es conreen diverses varietats, les més arrelades a la comarca i més apreciades són les varietats garrofal i floreta.

Són pocs els pagesos que conreen aquestes dues varietats, en especial el garrofal, i comercialitzen la seva producció principalment mitjançant la venda directa o en petites botigues i parades dels mercats municipals.

Jornades gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme, del 17 de març al 21 d'abril de 2016.

Consultar el programa aquí.

 

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
turisme@canetdemar.cat