CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > Canet Rock 16
Canet Rock 16
El Canet Rock 016: Més que una nit màgica.

CanetRock arriba a la seva 3a edició aconseguint reunir el millor de la música que es fa a Catalunya en l’actualitat i esdevenir el gran escenari de la música del país.

A l’escenari hi tornarà Manel després d’un any de silenci. La Raíz presentarà el nou treball “Entre versos y presos” i arriben a CanetRock per primera vegada. Aspencat, una de les bandes referents al País Valencià, omplirà el Pla den Sala amb la seva revolució musical.

Sidonie i Blaumut, per la seva banda aproparan als assistents els seus darrers treballs: “Sierra i Canadà”’ i “El primer arbre del bosc”. El cantautor Miquel del Roig també pujarà enguany a l’escenari per mostrar la seva part més festiva, Els Catarres repeteixen escenari a Canet. També apostem per Animal, com a grup revelació d’enguany, amb el seu single ‘Només amb tu’ ja s’ha convertit en viral.

Pels més nostàlgics, dues propostes: Els Pets, amb una proposta a mida on els seguidors podreu escollir el repertori de cançons que es tocarà a Canet. Havent complert 30 anys i retirats dels escenaris, la de CanetRock serà l’única actuació que el grup faci en tot l’estiu. I Quim Mandado, Joan Cardoner i Martín Rodríguez, membres de LGP, revisaran els 10 temes més mítics de Sangtraït en presència de Josep Maria “Coro”, guitarrista de la dissolta formació.

Dos espectacles especials i singulars passaran també per l’escenari de CanetRock 016: La Gran Pegatina i La Pols i l’Era. La Pegatina amb un espectacle ambiciós que pujarà una quinzena de músics d’alt de l’escenari.

La gran aposta d’aquesta edició, apta per a tots els públics, és però l’espectacle La Pols i l’Era. El show farà un homenatge al pop ie-ié dels anys 60. Fet a mida pel CanetRock, l’espectacle reunirà en el mateix escenari personalitats com Núria Feliu, Ernest Crusats de La Iaia, Núria Graham, el periodista Òscar Dalmau, la cantant Núria Feliu o Francesc Burrull

El 2 de juliol, veurem sortir el sol!

Guarda't la data ja per aquest any! 2 de juliol de 2016, participa en l'esdeveniment! www.canetrock.cat
 
Els Catarres
La Gran Pegatina
Els Pets
La Raíz
Sidonie
Sangtraït per Quim Mandado i LGP
La Pols i l'Era
Aspencat
Blaumut
Miquel del Roig
ANIMAL
DJ's Ernest Codina _ ADC
 

Canet Rock 014 - comunicació    Canet Rock 014 - comunicació Canet Rock 014 - comunicació   Canet Rock 014 - comunicació

 

L'àlbum de fotografies del Canet Rock 015:

Canet Rock 015 - Comunicació

 

 

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat