CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > Jornades Gastronòmiques de la cuina del Bolet
Jornades Gastronòmiques de la cuina del Bolet

Del 22 d'octubre al 30 de novembre

El restaurant El Parador de Canet. A Media Luz i El Molí, i d'altres de la comarca ofereixen una variada oferta de menús i plats especials amb el bolet com a producte estrella de temporada.

En aquesta edició les jornades es celebren gairebé a una seixantena de restaurants i establiments alimentaris de 19 municipis de la nostra comarca, des de Montgat fins a Malgrat de Mar.

Com ja és habitual, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a partir del programa Productes de la Terra Maresme, ha editat un opuscle que recull tant l'oferta culinària dels establiments participants com les activitats paral·leles que organitzen alguns municipis a l'entorn d'aquestes jornades. El fullet es pot trobar als establiments  i a les dependències municipals. Més informació aquí

A Canet, el dissabte dia 7 de novembre, es celebra la V Festa del Bolet, organitzada per l'Entitat Gastronòmica Moixons Llepafils amb activitats durant tot el dia a la Plaça Macià: paradetes de venda de bolets frescos i productes naturals, degustació/tastet de bolets, diverses activitats per a nens i nenes, phtocall boletaire, demostració de cuina de bolets i moltes més activitats.

Les propostes culinàries dels nostres restauradors participants:

AMediaLuz
Temptacions de bolets (tapa) 1 €
Agnlotis (tortel•linis gegants de pasta fresca farcits de bolets amb salsa de ceps) 8,50 €
Els plats s’oferiran de dimarts a diumenge a la nit

Restaurant El Parador de Canet
Remenat de bolets i gambes 13,60 €
Cassoleta de gambes i xampinyons gratinats 13,75 €
Paella de bolets 13,60 €
Bacallà amb gírgoles 15,70 €
Entrecot amb crema de bolets  18,90 €
Els plats també estaran disponibles al menú del dia feiner a 14,50 €

Restaurant El Molí

c/ Molí, 21

Tel. 937940282

Dilluns tancat

Menú de cap de setmana
Primers:
Croquetes casolanes de ceps
Amanida de la casa, amb saquets
de pasta de full, farcits de bolets
Pastís de bolets
Segons:
Vedella amb bolets
Galta de porc rostida amb poma, castanyes i bolets
Llenguado a la planxa, amb salsa de ceps
El menú de bolets, s’inclourà amb el menú de cap de setmana; que inclou un primer, un segon plat, postres, vi, gasosa i aigua Preu: 19 € (IVA inclòs)

 

 

 

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
turisme@canetdemar.cat