CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > 20è Cros de Canet de Mar
20è Cros de Canet de Mar
Dintre del Circuit maresmenc de Cros. Temporada 2016-2017
Trofeus, premis i regals per categories.

 

1. L’Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d'Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, organitza el 20è Cros de Canet de Mar, el proper diumenge 22 de gener de 2017 al Pla d’en Sala.

2. Els horaris, edats, distàncies i circuits de les curses s'indiquen en full marcat com Annex.

3. Les inscripcions seran gratuïtes a través d’un formulari on line a: www.cemareme.cat I a www.gesport.cat. En cas d’una inscripció amb dades no completes o incorrectes, aquesta s’anul·larà i l’atleta quedarà sense el dorsal que dóna dret a participar en la cursa. El termini d’inscripció serà el dijous 19 de gener fins a les 21 hores, tot i que abans de cada cursa es podran realitzar  inscripcions “in situ”.

La sola inscripció en aquesta prova permetrà, gratuïtament, i amb el mateix dorsal, prendre part a qualsevol de les proves del CIRCUIT MARESMENC DE CROS 2016/2017.

Aquells participants que no disposin d’una llicència esportiva, ja sigui del CE Maresme i/o de la Federació Catalana d’Atletisme, estaran assegurats per l’Ajuntament de Canet, per una llicència de dia.

4. Es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria i pel 1r atleta local. Si el primer local està classificat entre els tres primers guardonats, es donarà el premi local al següent corredor local. Es considera atleta local, l’esportista que estigui inscrit amb una entitat local o amb el nom del municipi, o sigui avisat a l’organització abans del lliurament de premis.

Més informació: www.gesport.cat i a www.cemaresme.cat

 

 
Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat