CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > Festival Re-percussió per l`Odèon
Festival Re-percussió per l`Odèon

El Festival Re-Percussió Per l’Odèon, es celebra a diferents espais de Canet de Mar, persegueix un doble objectiu. Per un costat, fer de Canet de Mar un nou referent cultural a partir de la música de percussió, el mitjà de comunicació més antic i més universal, així com de la dansa, el teatre de carrer i les colles de diables que, tradicionalment la complementen. Una activitat educativa i lúdica que ompli les places i carrers de la població. I per altre costat un objectiu més reivindicatiu, donar a conèixer, més enllà de l’entorn més proper de l’Alt Maresme, la reivindicació de fer realitat el nou Odèon i la manera d’entendre la cultura a partir dels valors que intenten transmetre en les accions i activitats: la cultura de la pau, la solidaritat, l’atenció a la diversitat, el respecte pel medi ambient i la cultura de la participació.

 

Re-percussió
3 i 4 Juny - Canet de Mar
Descripción: http://odeoncanet.org/img/pixel.gif
Arribat el mes de juny, es celebra el Festival Re-percussió per l’Odèon, una proposta reinvindicativa per disposar d'un espai públic cultural i polivalent per a ús de tota la població a Canet de Mar.

L'organització a càrrec de l’Associació Cultural Plataforma Odèon, juntament amb la participació d’establiments i associacions de la nostra vila, fan sentir durant el cap de setmana, la seva proclama pels carrers i les places del poble tot cridant: Volem l’Odèon! un espai obert a diversitat d’activitats que dinamitzin el seu entorn de manera econòmica, social i cultural.

Consulteu el programa d'enguany


 

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat