CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
Presetem El Griu de Canet
12/12/2014 11:00 Oficina de Turisme. Casa museu Ll. Domènech i Montaner

Aquest divendres dia 12 de desembre, a les 11 del matí, a la Sala jardí de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, s'ha presentat el joc familiar El Griu de Canet. Després del tast que vam fer-ne durant la Fira Modernista, el Griu ens arriba amb força com a projecte que aglutina, un cop més, turisme, cultura, oci i promoció local. Un enginyós producte turístic, que de ben segur farà les delícies de petits i grans!

El Griu de Canet és una nova forma de fer turisme adreçada al públic familiar, basada en el valuós patrimoni cultural de Canet i fent ús de les noves tecnologies mòbils. Es pot jugar de diverses maneres, en forma de gimcana, de geocaching o de joc d’observació. Compta amb un llibre guia que té un relat que fa de fil conductor, on hi ha referències històriques i la llista dels espais més emblemàtics de Canet. També hi ha una app mòbil amb locucions i petits contes i un mapa per omplir les respostes correctes. Tot plegat per gaudir d'una experiència completa virtual i real alhora. El relat de ficció es recolza en fets reals de la infància de l'arquitecte Lluís Domènech i també en el passat mariner i comercial de Canet.

Ja sabem ben bé com funciona i podem veure de primera mà tots els detalls i les particularitats d'aquesta original proposta. Només cal escanejar el codi QR o apropar-se a l'Oficina de Turisme, descarregar-se l'aplicació i començar a jugar! Al darrera de la iniciativa hi ha les àrees de Cultura i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, que aposten per aquesta combinació d'oci i cultura per promocionar el municipi.

Clicant el següent enllaçhttp://youtu.be/zMP6QOFfxGw podreu gaudir del video promocional del joc El Griu de Canet que ha comptat amb la col·laboració d'un grup de nens i nenes del nostre municipi així com de les seves famílies. A tots ells, gràcies per participar d'aquest joc!

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat