CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
Inauguració de l`Exposició Patrimoni Ocult
03/10/2015 19:30h Sala Jardí de la Casa museu Ll. Domènech i Montaner

El nostre patrimoni cultural està constituït per edificis, escultures, restes arqueològiques, pintures, mobles i fotografies, entre d’altres. El patrimoni cultural és el testimoni de la nostra cultura i és la nostra obligació conservar-lo, estudiar-lo i transmetre’l .

La tasca principal de l’Àrea de Cultura és la promoció del llegat patrimonial municipal, que és ben visible, exposat  i públic per tots els canetencs i els visitants de la nostra vila, però en aquesta ocasió us mostrem un patrimoni inèdit.

Aquesta exposició és excepcional, ja que ens permetrà descobrir part del llegat patrimonial que resta amagat a la vista de la majoria dels ciutadans, perquè formen part de la intimitat de les llars dels particulars que, en un moment o altre, han adquirit aquestes peces o les han heretat.

Us convidem a descobrir aquest llegat ocult i agraïm molt especialment al comissari de l’exposició Jordi Alcaraz, la col·laboració de Joan Puigdefàbregues i als particulars que tant generosament ens  han permès treure aquestes obres de la intimitat de les seves llars per exposar-les a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner perquè tots en podem gaudir.

 

Ivan Aranda Mena, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat