CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
Jornades europees del patrimoni 2015
10/10/2015  
Ens n'anem de ruta pel patrimoni industrial de Canet
Cartell jornades patrimoni - 2015Els dies 9, 10 i 11 d'octubre se celebren les Jornades europees del patrimoni. Canet de Mar hi participa amb una Ruta guiada pel patrimoni industrial. Es farà el dissabte 10, a partir de les 11.00 hores i serà a càrrec de l'historiador de l'art i col·laborador de la Casa museu, Vicente de la Fuente.

Aquesta ruta és gratuïta, té una durada d'aproximadament dues hores i no cal inscripció prèvia. La trobada és davant la Casa museu i es farà el recorregut següent:

Riera Sant Domènec, carrer Ample, carrer de la Font, plaça Colomer, carrer Abell, carrer Josep Mora, torrent dels Lledoners, riera Pinar, carrer Lluís Domènech i plaça Indústria.

Les Jornades són convocades pel Consell d'Europa, que ha demanat que es faci èmfasi en el patrimoni industrial. Canet de Mar ha destacat al llarg de la història per l'important indústria tèxtil i molts dels edificis que l'albergaren, són encara dempeus avui.

A tot el territori català s'organitzen més de tres-centes activitats emmarcades dins les Jornades europees del patrimoni. Consulteu-les en aquest enllaç

 

 

El CEDIM hi participa amb una ruta teatralitzada

Després de l'èxit de la I Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner del passat 2014, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner vol donar continuïtat i consolidar aquesta iniciativa. Per això s'aprofiten les Jornades europees de patrimoni per fer la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner. Enguany s'incorporaran nous punts visitables, obra de l'arquitecte, com la Casa Roura, l'Ateneu de Canet de Mar, la Masia Rocosa, la Casa Domènech i la Fàbrica Jover, Serra i Cia.

L'objectiu principal de la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner és difondre la figura de l'arquitecte acostant-lo, d'una manera amena i lúdica al públic en general, a grans i petits, amb la intervenció de diversos actors que donaran vida a personatges relacionats amb Lluís Domènech i Montaner i que ens faran reviure l'època d'entresegles a Canet de Mar.

La II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner es ferà el proper dissabte 10 d'octubre en dos torns, a les 20.00 h i a les 21.30 h, amb una durada d'aproximadament una hora i mitja.
El punt de trobada serà davant la Casa Roura (Riera Sant Domènec, 1).

Per tal d'inscriure-us a la ruta (gratuïta i amb places limitades), haureu d'enviar el vostre nom i cognoms a través del correu electrònic: lluisdomenechmontaner@gmailcom

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat