CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
Cosplay a la Festa de Trons
28/11/2015 12:00h Riera Sant Domènec
Cosplay a la Festa de Trons

imatge de la Festa de TronsEl dia 28 de novembre, Canet viurà la primera Festa de Trons, un esdeveniment que girarà entorn de la sèrie Joc de Trons i el seu rodatge al nostre municipi. El cosplay és un costum japonès que consisteix a vestir-se d'un personatge de còmic, ficció o videojoc.

És el primer concurs d'aquest tipus a Canet i s'han preparat unes bases que han de seguir els participants. La inscripció és en línia i la podreu fer a partir del dimecres 18 de novembre. Per participar-hi s'ha de ser major de 14 anys. Les disfresses han de basar-se en personatges de la sèrie americana i ja s'haurà de dir què s'ha triat al moment de fer la inscripció. Han de ser disfresses fetes a mà. Els cosplayers hauran de fer una petita desfilada davant el públic i el jurat. Es muntarà un escenari a la riera Sant Domènec i l'hora prevista per al concurs és les 12 del migdia.

El veredicte del jurat es farà públic a les 18.00 hores i hi haurà dos premis. El primer classificat s'endurà una espasa de John Snow, conegut personatge de la sèrie, i el segon, un lot de productes de marxandatge local relacionat amb Joc de Trons i la guia "Juego de Tronos, la guía Pop-up de Poniente" gentilesa de Norma Editorial.

Les bases completes i el formulari d'inscripció el trobareu en aquest enllaç.

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat