CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
DesTAPA Canet
04/11/2016  Diversos establiments de Canet

El DesTAPA Canet inicia la seva primera edició amb 12 establiments participants oferint tapes variades. Se celebra del 4 al 13 de novembre. Cada bar / restaurant que participa d'aquesta ruta gastronòmica ofereix una tapa i una cervesa per dos euros i mig.

Durant deu dies podreu fer la ruta i a través d'un llibret distribuiït per diferents punts de Canet podreu conèixer la localització, l'horari, el contacte i la fotografia de la tapa que cada un dels 12 establiments proposen. Demaneu-la en els mateixos establiments, oficina de turisme, a l'OAC de l'ajuntament i en altres establiments comercials.

Aquesta ruta gastronòmica pretén donar a conèixer l'activitat de restauració del municipi i l'organització de la campanya és a càrrec de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, amb el suport de Moritz.

D'altra banda, hi ha premi als participants! Com? Fidelitzem als participants que com a mínim hagin passat per 8 establiments de la ruta. Segella cada vegada que facis una DesTAPA! i guanya un Àpat per a dues persones a la Fàbrica Moritz.

El premi es farà públic abans del diumenge 20 de novembre a les xarxes socials.

TAMBÉ POTS VOTAR LA MILLOR TAPA! Així guardonarem el millor establiment que hagi presentat la millor tapa! Omple la butlleta i participa!!!

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat