CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
10a Fira Mercat Modernista de Canet de Mar
15/09/2017  

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme estem organitzant, com cada any, la FIRA MERCAT MODERNISTA que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Canet es vestirà un cop més de modernisme endinsant-se en aquesta època durant tot un cap de setmana ple d’actuacions, d’activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques, d’espectacles, rutes, exposicions, conferències... i noves propostes que contribueixin a reforçar la singularitat d'aquest esdeveniment. Aquest any celebrem el desè aniversari de la Fira i hem escollit com a temàtica principal "Les dones del modernisme".

En aquella època les dones quedaven a un segon terme, objectes de contemplació o de devoció, però les dones del Modernisme es van erigir, elles mateixes, en artistes que van seguir la crida de la seva vocació lluitant contra les circumstàncies reduccionistes del moment. Ser pintora, escriptora, compositora o escultora era un repte i un doble desafiament: respecte de la societat en general i de la vida familiar en particular.

A la cloenda de l’acte inaugural, com ja es va fer en la passada edició, viurem la Nit de tapes i varietés, on es podrà fer degustació de tapes de l’època i s’amenitzarà la vetllada amb la celebració d’un espectacle de varietés tal i com es feia a principis del segle XX, amb números de malabarisme, ball, música o escenes còmiques.

Com cada any, per aconseguir la recreació de l’ambient modernista, es necessita la implicació de la ciutadania vestida d’època, dels comerços col·laboradors decorant les botigues,  dels establiments de restauració oferint plats de l’època i de les entitats i associacions organitzant activitats que dinamitzin la Fira.

Les reserves de les visites al Castell i les rutes guiades es podran fer a partir del dia 14 d’agost a l’Oficina de Turisme.

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat