CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
Berga et convida a Canet i Canet i et convida a Berga
16/02/2018  

QUÈ ÉS L’ESPLÈNDID?

ESPLÈNDID és la campanya turística que porta com a lema “Berga et convida a Canet i Canet i et convida a Berga”.

És una campanya promocional de les poblacions de Berga i Canet de Mar, en la qual els visitants gaudiran de promocions en un ampli ventall d’establiments de diferents tipologies (allotjaments, restaurants, comerços i empreses d’activitats).

Tindrà lloc durant dues setmanes en les següents dates: del 26 de febrer al 4 de març del 2018, ambdós inclosos; i del 12 al 18 de novembre del 2018, ambdós inclosos.

Cada establiment participant a la campanya posarà a disposició dels participants una selecció d’articles o serveis que formaran part de l’oferta de productes o serveis de la campanya ESPLÈNDID.

El consum o adquisició d’aquests productes per part dels visitants durant la primera setmana de la campanya ESPLÈNDID comportarà l’acumulació d’un saldo virtual equivalent a l’import gastat. Aquest import virtual estarà disponible per al seu consum durant la segona setmana de l’ESPLÈNDID. És a dir, tot l’import consumit dins la primera setmana de l’ESPLÈNDID quedarà registrat i un import equivalent estarà disponible per a ser gastat durant la segona setmana de la campanya.

L’acumulació de saldo virtual es realitzarà mitjançant l’ús d’una targeta personalitzada, que s’entregarà a les oficines de turisme o allotjaments d’ambdues poblacions.

La targeta és gratuïta, per aconseguir-la cal omplir un formulari que trobareu a la pàgina web www.esplendid.cat, i acceptar les bases de la campanya.

La campanya ESPLÈNDID està organitzada pels ajuntaments de Berga i de Canet de Mar, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, i la Diputació de Barcelona.

 

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat