CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
Notícies
TROBADA D’INSTAGRAMERS DURANT LA 12a FIRA MERCAT MODERNISTA DE CANET DE MAR
13/09/2019  Canet de Mar

Barcelona és molt més, una iniciativa de l'Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, va seleccionar Canet com a seu de la segona trobada d'instagramers d'aquest 2019. La cita es va fer coincidir amb la 12a Fira Mercat Modernista per la qual cosa, el dissabte de la Fira vam comptar amb la presència d'un centenar d'instagramers que van recórrer els principals edificis modernistes de la nostra població.

Els instagramers són les persones que capten imatges de llocs i esdeveniments i les publiquen a la xarxa social instagram amb unes etiquetes o hashtags concrets. Les trobades organitzades per la Diputació són un instrument de promoció turística i un impuls per guanyar nous seguidors a les xarxes socials de la destinació on es fa la trobada. Totes les fotografies compartides durant la Fira Modernista, ho han fet amb els hashtags #CanetÉsMoltMés, #BCNmoltmes, #turismecanet i #wowmaresme. 

La propera trobada es farà a l'octubre a la trobada #ElCorredorÉsMoltMés, al parc del Montnegre i el Corredor coincidint amb la festa “Viu el Parc” que s’hi celebra.

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat