CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ON MENJAR > PRODUCTE LOCAL

Els principals productes locals de Canet són:

VITRALLS DE CANET

Vitrall modernista dolç, símbol d’identitat de Canet de Mar, tot fent homenatge al nostre més il·lustre canetenc, Lluís Domènech i Montaner. Una idea del Gremi de Pastissers de Canet.

Un art endolcit per a un producte a base de massa de pasta de te amb gelatina de colors, que aporta una il·lusió òptica a qui el degusta. Disponible tot l’any. Es pot trobar a les diferents pastisseries del municipi.

  Vitralls
 

MADUIXA DEL MARESME

Fruita de color vermell amb puntejades groguenques i aroma intens, preuada per la seva dolçor i polpa carnosa. Tendeix a desenvolupar-se en terrenys arenosos amb pendent i bona capacitat de drenatge, característic del relleu maresmenc.

Producte de temporada (març-agost). Es comercialitza principalment a les fruiteries i verduleries del nostre poble, a la cooperativa agrícola i a la Plaça Mercat.

  Maduixes
 

EL GRIU DE CANET

El Griu arriba amb la idea de reforçar i ampliar el ventall de productes en referència al Modernisme del nostre poble. És una peça molt emblemàtica de Ll. Domènech i Montaner a Canet. El Griu és un animal mitològic, meitat àliga i meitat lleó i el trobem representat en multitud d'elements de l'obra del nostre il·lustre arquitecte.

La Pastisseria Campassol, pastisseria artesanal des de 1953 a Canet de Mar, ha creat aquest torró o bombó, elaborat amb xocolata bittra al 70%, i farcit d'un trufat als cítrics. Un record de Canet que us delectarà el paladar!

  Maduixes

 

 


Ajuntament de Canet de Mar

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat